Nieuwsbrief 21, jaargang 11

In deze nieuwsbrief laten wij u opnieuw zien welke missie u steunt.

De meisjes; onze scholieren en studenten hebben hun levensverhalen gestuurd met foto’s. Zo kunt u een stuk van hun realiteit proeven maar tegelijkertijd zien hoe Stichting Ariana hun leven een positieve wending heeft gegeven.

Ook kunt u een kort verslag lezen (inclusief foto’s) over onze laatste activiteit, het verzorgen van een buffet voor de vrijwilligers van Humanitas Samenspraak Maastricht.

Bovendien brengen wij u middels deze nieuwsbrief op de hoogte over het laatste nieuws in Afghanistan, namelijk het vervolg van de presidentschapsverkiezingen.

Tenslotte willen wij aankondigen dat er de afgelopen maand weer twee nieuwe enthousiaste bestuursleden zich hebben gevoegd aan ons team; S. Wahedi een geneeskunde student en Rabia J. ook een geneeskundestudent.

nieuwsbrief september 2014