Nieuwjaarswensen

Beste donateur/lezer,

Namens Stichting Ariana en onze scholieren en studenten in Afghanistan willen wij u alvast een voorspoedig nieuwjaar wensen.

“Love only grows by sharing. You can only have more for yourself by giving it away to others.”

Voorts willen wij u bedanken voor uw maandelijkse steun en daarmee voor het bijdragen aan de opbouw van een goed opgeleid vrouwelijk middenkader in Afghanistan. De maandelijkse donaties verschillen van 10 euro tot 50 euro per maand. Stichting Ariana heeft jonge en oudere donateurs en zowel vaste als niet-vaste donateurs.

Bent u nog geen donateur maar denkt u er wel aan om een donateur te worden? Vul dan de donatieformulier in of bezoek onze website voor meer informatie over de studenten, de Stichting en over de wijze van doneren.

Met vriendelijke groet,

Stichting Ariana