Nederlandse leerlingen voor Afghaanse leerlingen

Drie weken geleden is stichting Ariana benaderd door het Visser’t Hoof Lyceum, een middelbare school wat zich in Leiden bevindt. Deze school organiseert binnenkort een project waarbij leerlingen uit de brugklassen door middel van microkrediet geld ophalen voor een goede doel. Het Visser’t Hoof Lyceum heeft stichting Ariana als goede doel gekozen en zal de opbrengst ervan aan stichting Ariana schenken.

Op donderdag 10 oktober was de voorzitter van de stichting uitgenodigd om alle brugklassen langs te gaan en een korte presentatie te geven over ons werk bij stichting Ariana. Wat wij doen voor stichting Ariana en wat onze werk uiteindelijk levert voor de kansarme Afghaanse meiden in Afghanistan zetten veel leerlingen aan het denken. De leerlingen waren zeer gemotiveerd om volgende week geld op te halen voor het goede doel.