Marwa

Beste lezer,

Mijn naam is Marwa en ik woon in Kabul in Afghanistan. Middels deze brief wil ik graag financiële hulp vragen aan Stichting Ariana om mijn studie mogelijk te maken.

Via andere meisjes ben ik in aanraking gekomen met stichting Ariana en heb ik mij kunnen aanmelden voor de selectie voor een financiële bijdrage. Ik kom uit een arm gezin, waarbij ik de oudste ben. Mijn vader is invalide en mijn moeder de kostwinner. Mijn broertjes en zusjes zijn jonger dan mij en zitten ook op school. Met volle enthousiasme ga ik naar school en heb ik veel interesse in de de vervolgopleiding literatuur. Helaas zijn veel zaken wegens onze financiële problemen niet altijd makkelijk geweest voor mij; schoolmaterialen, -kleding en cursussen zijn voor mij en mijn familieleden niet vanzelfsprekend. Er zijn tijden dat wij moeite hebben om gas, elektra en water te betalen.

Lieve mensen in Nederland ik hoop op jullie begrip en ik hoop dat jullie mij kunnen ondersteunen om naar school te gaan.

Liefs,

Maria A.R.

Foto: Marwa tijdens de selectie van nieuwe leerlingen. Juli 2017, Afghanistan.