Amina

Ik ben Amina, 18 jaar oud en zit in klas 11. Ik ben geboren in de hoofdstad Kabul in een zeer arme familie. Mijn  hele jeugd heb ik in armoede doorgebracht. Mijn vader is gehandicapt en lijdt erg  veel . Ik ben een van de 11 kinderen (negen dochters en twee minderjarige zoons)  van een arme moeder die het hele jaar doorbrengt in een broodbakkerij om haar familie te voorzien van eten. Mijn moeder heeft enorm veel geleden door de situatie waarin haar familie zich bevindt. Zij heeft last van psychische stoornissen en hypertensie. Mijn moeder kan niet tot rust komen wanneer zij terug komt van haar werk.  Mijn jongere broertje is probeert dagelijks op straat aan geld te komen. Ik heb op de middelbare school veel moeilijkheden gehad. Dagenlang heb ik honger geleden. Ik had niet eens geld om de benodigde middelen voor mijn school aan te .