Affefa H.

Geachte allen,

Mijn naam is Affefa A. en ik zit nu in mijn laatste jaar van de middelbare school (klas 12). Graag wil ik u allen langs deze weg ontzettend bedanken voor de hulp en steun die u mij hebt geboden. Zonder uw hulp was het niet mogelijk geweest om mijn schoolopleiding voort te zetten. De eerste keer dat ik financieel hulp van de Stichting Ariana ontving, zat ik in groep 7. Sindsdien is er met dank aan de Stichting Ariana veel verandert in mijn leven. Dankzij jullie heb ik mijn onderwijs op een moeiteloze wijze kunnen vervolgen. Ik heb de afgelopen jaren veel verschillende cursussen kunnen volgen, en ben daardoor veel beter gaan presteren op school.

Zoals eerder al vermeld ben ik momenteel dus nog een scholier en zit ik in mijn laatste jaar van de middelbare school, dit wil zeggen dat ik binnenkort mijn diploma van de middelbare school zal behalen. Na het behalen van het diploma ben ik van plan deel te nemen aan het Concoursexamen dat jaarlijks plaatsvindt.

Tot slot wil ik u namens mijn familie en mijzelf heel erg bedanken voor uw zorgen en uw hulp. Uw hulp is zeer welkom en essentieel geweest bij het voortzetten van mijn onderwijs.

Met vriendelijke groeten,

Affefa